Beoordelingen van Onder de Linden Vries

Recente recensies van Onder de Linden Vries

5 sterren na 60 reviews

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd op tijd bezorgd, het was goed warm en het smaakte allemaal heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, Weer genoten van het diner! De soep was heerlijk De ravioli was meer dan genoeg. De extra salade was eigenlijk niet echt nodig omdat de ravioli al salade had. We hebben er vandaag nog van gesmuld. We hadden geen ruimte meer voor het toetje dus die hebben we later in de avond opgegeten. De vorige keren hadden we kartonnen/papieren dozen van 100% fair wat composteerbaar en recyclebaar is. Dit vinden we een hele grote plus van jullie, dat jullie ook denken aan duurzaamheid. Deze keer hadden we bij de ravioli witte piepschuimdozen. Voelde toch anders aan. Dank voor al het lekkers en we kijken uit naar een volgende keer. Hopelijk mogen jullie gauw weer open. Fijne kerstdagen en een goed 2021, Hartelijke groet, Joep en Dick

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer voor herhaling vatbaar. Erg goed en lekker.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds, prima verzorgd en prima bezorgd!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was gemakkelijk per computer te bestellen Het kwam op de afgesproken tijd. Het eten was lekker en zag er goed uit. Voldoende hoeveelheid

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hheerlijk gegeten. Goede prijs-kwaliteit verhouding, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijd, geweldig van smaak, lekker warm. kan niet beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Vrolijke bezorging.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke zoete aardappelsoep met feta en pistache De kalkoenmedaillons met pestovulling was verrassend goed van smaak!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging correct en stipt op tijd. Heerlijk eten met een persoonlijke boodschap. Zelfs de frietjes waren nog lekker knapperig......

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is zeer goed van smaak. Echter de portie van de sate is wat aan de kleine kant. Dat hadden wel 2 stokjes mogen zijn. Je betaalt er ten slotte wel 18 euro voor.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, er was meer dan genoeg. We hebben er van genoten. Zeker een aanrader.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate en vooral bijgaand rijstgerecht waren heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewend van Onder de Linden vlotte service. Aardappeltjes waren niet warm meer. Verder prima.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!! We hebben ervan gesmuld. We willen het graag vaker gaan doen maar.. We vinden het heel jammer dat we uit 1 vegetarisch gerecht kunnen kiezen. Misschien de volgende meer meer vega opties? Of bijvoorbeeld de soep ook vega mogelijk maken (dus bijv. geen spekjes e.d. erin)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hutspot was bijna koud. Niet echt smakelijk daarom.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte prima. Alleen mag er wel wat minder zout gebruikt worden.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig, heerlijk gegeten. Bezorging keurig op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar, maar hopelijk gauw weer bij jullie onder de linden!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten! Het bosvruchtentoetje was een bijzonder lekkere verassing. Smaakcombinatie top!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ha Sietse, We hebben gesmuld van de hutspot.. Goed van smaak en buikje rond. Lekker gegeten!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed, smakelijk. De kok heeft goed zijn best gedaan. Alleen mag meer aardappeltjes en groente bij. De hoeveelheid is krap berekend. Verder wensen we jullie succes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben overheerlijk gegeten. Wat een luxe om in eigen dorp zo’n smakelijk diner af te kunnen halen. Liever hadden we dit natuurlijk in het sfeervolle Onder de Linden genuttigd, maar het was ook heel bijzonder om de lekkere zeebaars (met een heel goede saus) en de risotto (eerste keer dat we een goede paddestoelenrisotto van een restaurant eten) zomaar thuis aan tafel konden eten. Zeer geslaagd en dit gaan we zeker vaker doen!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd, en een heerlijke maaltijd

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer een heerlijke maaltijd!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en relaxed met die 2 flesjes wijn. Ik moest een tijd rijden voordat ik thuis kwam. Heb het zeebaarsje hierna nog even in de oven gedaan. Was prima eten en ik ben blij dat ik het gedaan heb. Maar het haalt het niet bij het zeebaarsje uit geserveerd bij Onder de Linden zelf

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten !!!! Fijn dat dit nog mogelijk is dus mensen bestellen bij dit geweldige team👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit : het geheel is goed, behalve de krieltjes De bezorging was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was prima, bezorgtijd keurig op tijd maar helaas was de schnitzel te hard gebakken. Het vlees was te droog en er moest aan de randen behoorlijk wat weggesneden worden. Het stoofpotje was prima gaar, warm en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, perfect op tijd bezorgd en dat alles voor een nette prijs

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De frietjes bij de burger waren bijna koud

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stoofpotje gehad, smaak vlees en groente prima. Eten was matig warm. Aardappeltjes hard en vet, weinig smaak. Bijgeleverde frietjes maakten dit goed. Salade prima. Levering in "fastfood" piepschuim pratisch en begrijpelijk, maar de presentatie geeft niet echt een thuis uit eten gevoel, dit zou mi nog verbeterd kunnen worden.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke stoofpot, keurig op tijd bezorgd. Prijs ook zeker niet te duur. Kortom super tevreden en een echte aanrader!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten vanavond. We hebben het stoofpotje besteld.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke risotto en een smaakvol bosvruchtencheesecake!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, we hebben ervan genoten

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was een heerlijk menu ; de vijf sterren zijn helemaal verdiend , ook wat betreft de bezorging;, die was perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top groeten van zoon van Jan met de pet

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was ruim voldoende en zeer smaak vol. En heel belangrijk prima op temperatuur 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke stoofpot, burger en toetjes (beide zijn verrukkelijk!). We weten precies wat we de volgende keer kiezen.... Ging even mis met de bezorging maar Dat hinderde ons niet, het was ook morgens zo super snel hersteld!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Heerlijk eten Aanrader

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd en ook keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Gewoon zo doorgaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op tijd bezorgd en goede kwaliteit zeker voor herhaling vatbaar

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Heel erg bedankt.